در مرکز آموزش فنی و حرفه ای هتلداری و گردشگری مشهد صورت گرفت ،
آزمون پایان دوره رشته مهارتی «تهیه فینگرفود» با همکاری مشارکتی شرکت تعاونی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی

در مرکز آموزش فنی و حرفه ای هتلداری و گردشگری مشهد صورت گرفت ،
آزمون پایان دوره رشته مهارتی «تهیه فینگرفود» با همکاری مشارکتی شرکت تعاونی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی
فینگر فود در لغت به معنی غذای انگشتی است و در واقع به غذاهایی گفته می شود که در ابعاد کوچک برای پیش غذا و میان وعده آماده می شود . همان طور که از اسم آن مشخص است فینگرفود غذایی است که مستقیما به وسیله دست و بدون قاشق و چنگال خورده می شود.
در این دوره آموزشی ۸۰ ساعته کارآموزان یاد میگیرند چگونه ظاهر غذاها را با استفاده از تکنیکهای مختلف تزئینی جذابتر و با استفاده از مواد غذایی متنوع ، طعمهای خاصی را خلق کنند.