شعار سال
دوشنبه 26 خرداد 1404
  • 1403/02/16 - 07:18
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدیدکننده: 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
درمرکزآموزش فنی وحرفه ای هتلداری وگردشگری مشهد صورت گرفت،

برگزاری آزمون عملی پایان دوره آموزشی فینگر فود باحضور کارآموزان، مربی و مسئولین مرکز آموزش فنی وحرفه ای هتلداری وگردشگری مشهد

درمرکزآموزش فنی وحرفه ای هتلداری وگردشگری مشهد صورت گرفت،

✔ برگزاری آزمون عملی پایان دوره آموزشی فینگر فود باحضور کارآموزان، مربی و مسئولین مرکز آموزش فنی وحرفه ای هتلداری وگردشگری مشهد

گفتنی است،تهیه فینگر فود یکی از شایستگی های حوزه خدمات تغذیه ای است که شامل کارهای کنترل بهداشت و ایمنی فردی و کارگاهی ، آماده سازی مواد اولیه ، تهیه انواع رول،تهیه انواع راتا ، تهیه فینگر فود با خمیر، تهیه شات های گوشتی و تزیین و سرو فینگرفود می باشد که با استانداردهای تهیه سینی اردور و آشپز و پخت غذا با پوشش خمیری در ارتباط است.

  • گروه خبری : گروه اخبار مراکز آموزشی
  • کد خبر : 112538
کلمات کلیدی
محمد خاشی علی آبادی
خبرنگار

محمد خاشی علی آبادی

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین