برگزاری جلسه «شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان خراسان رضوی»
در راستای هم افزایی و ارتقای سطح فعالیت های روابط عمومی های دستگاههای اجرایی و با حضور «محمد علی نبی پور معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی» صورت گرفت ،
معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی در نشست شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان، بر اهمیت نقش روابط عمومیها در ایجاد شفافیت و انتقال پیامهای دولت به جامعه تأکید کرد.

در راستای هم افزایی و ارتقای سطح فعالیت های روابط عمومی های دستگاههای اجرایی و با حضور «محمد علی نبی پور معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی» صورت گرفت ،
برگزاری جلسه «شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان خراسان رضوی»
در این جلسه که باتوجه به اهمیت نقش روابط عمومی ها در انعکاس عملکرد دستگاههای اجرایی و تعامل با افکار عمومی صورت گرفت ، سومین انتخابات هیات رئیسه شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی استان نیز برگزار گردید.
️معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی در نشست شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان، بر اهمیت نقش روابط عمومیها در ایجاد شفافیت و انتقال پیامهای دولت به جامعه تأکید کرد. محمدعلی نبیپور در این نشست اظهار داشت: در دنیای امروز که جنگ روایتها به اوج خود رسیده است، روابط عمومیها مسئولیت سنگینی در انتقال صحیح اطلاعات و ایجاد ارتباط مؤثر میان مردم و دستگاههای اجرایی دارند.
️وی با اشاره به حجم بالای اطلاعات در عصر دیجیتال، افزود: هر فرد، سازمان و رسانهای در تلاش است روایت خود را بهعنوان روایت غالب به جامعه ارائه دهد. در چنین فضایی، زمان و نحوه ارائه اطلاعات از اهمیت بسیاری برخوردار است و این مأموریت، بر دوش روابط عمومیها قرار دارد.
️معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی در ادامه، بر نقش کلیدی روابط عمومیها در افزایش اعتماد عمومی تأکید کرد و گفت: در دولت چهاردهم، گفتمان وفاق، تکیه بر محرم دانستن مردم و ایجاد شفافیت در بدنه دولت مورد تأکید است. روابط عمومیها در این مسیر، مسئولیت خطیری بر عهده دارند. وی تصریح کرد:: اگر روابط عمومیها تنها نقش تبلیغاتی برای مدیران داشته باشند و فلسفه اصلی خود، یعنی شفافیت را نادیده بگیرند، نهتنها جایگاه آنها در دستگاههای اجرایی مخدوش خواهد شد، بلکه موجب کاهش اعتماد عمومی نیز میشوند.
نبیپور در ادامه به چالشهای این حوزه پرداخت و گفت: یکی از چالشهای اساسی، نوع نگاه مدیران به روابط عمومی است. اگر مدیران، روابط عمومی را بهعنوان بازوی راهبردی سازمان خود ببینند، این نهاد میتواند در جهت ارتباط مؤثر با جامعه حرکت کند. در غیر این صورت، روابط عمومیها به مجموعهای منفعل تبدیل خواهند شد.
وی همچنین بر ضرورت تخصصگرایی در این حوزه تأکید کرد و افزود: روابط عمومیها باید از نگاه سنتی فاصله بگیرند و از دانش دیجیتال و ابزارهای نوین ارتباطی بهرهگیری کنند، چراکه آینده، متعلق به روابط عمومی دیجیتال است.
احسان گرایلی، سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست، بر اهمیت نقش روابط عمومیها در مدیریت ارتباطات و راهبری افکار عمومی تأکید کرد و گفت: اگرچه وظیفه روابط عمومیها انتقال عملکرد سازمانی به جامعه است، اما این تنها بخشی از مأموریت آنهاست. روابط عمومیها باید زبان مشترک بین دستگاههای اجرایی و جامعه باشند.
وی با اشاره به گسل ارتباطی میان نهادهای حاکمیتی و جامعه، تصریح کرد: این شکاف باید توسط روابط عمومیها پر شود و این امر، مستلزم روایتگری صحیح و ایجاد شفافیت در سیستم است. سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، تقویت شبکه ارتباطی میان روابط عمومیهای استان را ضروری دانست و اظهار داشت: اگر روابط عمومیها در درون خود ارتباطات ساختارمندی ایجاد کنند، میتوانند زبان گویای سازمانها و نهادهای اجرایی باشند و این ارتباط مؤثر را به جامعه نیز گسترش دهند.
گرایلی با تأکید بر اهمیت بهرهگیری از ظرفیتهای دانشی استان، خاطرنشان کرد: مفهوم روابط عمومی دیجیتال در دنیا، مفهومی جدید نیست، اما در کشور ما همچنان جای کار دارد. امیدواریم با ظرفیتهای موجود در استان، بتوانیم به سمت استانداری هوشمند و در نهایت، استان هوشمند حرکت کنیم.