درراستای ارتباطی پویا ودوسویه با مراکزعلمی پژوهشی وتولیدی صنعتی ولزوم تحقق اهداف برنامه های راهبردی وتعالی کشور صورت گرفت
انعقاد وتبادل تفاهمنامه همکاری های علمی،پژوهشی وفناوری فیمابین اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خراسان رضوی وموسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی
درراستای ارتباطی پویا ودوسویه با مراکزعلمی پژوهشی وتولیدی صنعتی ولزوم تحقق اهداف برنامه های راهبردی وتعالی کشور صورت گرفت،
انعقاد وتبادل تفاهمنامه همکاری های علمی،پژوهشی وفناوری فیمابین اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خراسان رضوی وموسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی
️استفاده ازفضای تحقیقاتی موسسه(آزمایشگاه،کتابخانه،سالن همایش وجلسات) به منظور گسترش وحمایت ازفعالیتهای تحقیق وتوسعه وتولید محصولات جدید مطابق قوانین وظوابط توافقی
️راه اندازی مرکز نوآوری پخت نان سنتی، طراحی استانداردهای آموزش فنی وحرفه ای مبتنی بر دستاوردهای مرکز وارایه خدمات آموزش فنی وحرفه ای
️انجام همکاری های علمی- پژوهشی وفناورانه درزمینه های تخصصی مشترک به ویژه اصلاح زنجیره های غذایی دارای اولویت(مانندنان) تبادل اطلاعات،تجربیات وتوانایی های علمی،پژوهشی وفناوری
️برگزاری نشستهای هم اندیشی ومشاوره ای درمحل طرفین جهت نیازسنجی وشناسایی فرصتهای همکاری به شکل تعریف طرح های تحقیقاتی،پژوهشی وفناورانه
️همکاری مشترک درشناسایی وبرنامه ریزی جهت برگزاری همایش،سمیناردوره وکارگاههای آموزشی علمی وکاربردی برگزاری نمایشگاههای مشترک جهت ارایه دستاوردهای علمی وفناوری طرفین
️وهمچنین تبادل اطلاعات،مستندات،کتب،نشریات علمی وتحقیقاتی ونرم افزارهای رایانه ای طرفین درزمینه های آموزشی،پژوهشی وفناوری ازجمله موضوعات این تفاهمنامه همکاری های علمی،پژوهشی و فناوری می باشد که با حضور "امیر دایی صراف مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای خراسان رضوی" و"سید محمد علی رضوی رییس موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی" مبادله گردید.