در مرکز آموزش فنی و حرفه ای هتلداری وگردشگری مشهد صورت گرفت،
برگزاری آزمون پایان دوره مهارتی رشته آشپزی هتل ویژه برادران

در مرکز آموزش فنی و حرفه ای هتلداری وگردشگری مشهد صورت گرفت،
برگزاری آزمون پایان دوره مهارتی رشته آشپزی هتل ویژه برادران
توانایی پختن وکنسروکردن سبزیجات
توانایی تهیه انواع سالاد
توانایی تهیه انواع پلو
توانایی برش انواع گوشت
توانایی تهیه انواع ساندویچ وهمبرگر
توانایی تهیه انواع پتاژه وسوپ
توانایی تهیه انواع اسکالپ
توانایی تهیه انواع کراکت
توانایی پخت انواع ماهی ومیگو
توانایی تهیه انواع کباب واستیک
تهیه آماده کردن غذا جهت سرو ازجمله توانایی های شغل آشپزی هتل درجه ۲ می باشد که علاقمندان درطول یک دوره آموزشی ۲۱۸ ساعته آن را فرا می گیرند.